Om

Det bästa vi vet är att resa bort och uppleva nya saker och skapa nya minnen. Minnen som vi tar med oss tillbaka hem till vår egen vardag, kanske i form av fotografier, kanske i form av spretiga stråhattar som var enormt användbara på vår drömstrand, men knappast här hemma i Sveriges kylslagna klimat…

På den här sidan kommer du att få läsa om allt som vi tycker är viktigt och intressant när det kommer till resor och upplevelsevärden! Vilka resmål är på uppgång just nu? Vilka ställen är trendiga att resa till nu, vilka ställen är trevligast att bo på? Vilka är egentligen alla de där halvt om halvt bortglömda och undangömda små pärlorna till hotell eller caféer, som alla bloggare verkar ha hänt på? Vilka sevärdheter eller upplevelser får man bara inte missa?

Allt detta och mycket mer därtill, är exempel på ämnen som du kommer att få läsa om här hos oss! Vi kommer att varva intressanta och inspirerande artiklar med personliga erfarenheter och referenser, alltid med lyhördhet för vad just du är intresserad av att läsa om! Vi håller alltid stenkoll på vad som händer och är på g just nu inom resebranschen, och lovar att hålla dig uppdaterad.